ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί στην αποστολή (pics)

ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί στην αποστολή (pics)

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε τον Αντρέ Βιεϊρίνια στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (22/11) στο γήπεδο της Τούμπας.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ αντίθετα ο Ντάγκλας Αουγκούστο, ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Ενέα Μιχάι είναι οι τρεις μη διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε, μετά από καιρό, ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, ενώ έμειναν εκτός οι Ζαμπά, Λύρατζης και Κούτσιας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το… διάλειμμα τελείωσε κι ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το πρόγραμμά του ως τα Χριστούγεννα να είναι γεμάτο κι απαιτητικό. Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση της Κυριακής (22.11, 19:30, Γήπεδο Τούμπας) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League Interwetten 2020-21.

Η τελευταία μέρα της προετοιμασίας περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo, δίτερμα στο μισό γήπεδο, τακτική κι εξάσκηση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Το τεχνικό επιτελείο θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε θεραπεία, ενώ οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Κανένα νέο κρούσμα

Το θετικό είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια επιπλέον απουσία λόγω Covid 19, αφού τ’ αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν αρνητικά.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Εσίτι, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα