ΑΕΚ: Επιστρέφει και ο Τσιγκρίνσκι!

ΑΕΚ: Επιστρέφει και ο Τσιγκρίνσκι!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επιστρέφει και ο Τσιγκρίνσκι!

bet365

Αρνητικό βγήκε και το δείγμα του Τσιγκρίνσκι και μαζί με Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλο θα επιστρέψουν όλοι στις προπονήσεις αφού περάσουν έναν επανέλεγχο.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι τα νέα δείγματα των Εμάνουελ Ινσούα και Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου είχαν βγει αρνητικά στον κορονοϊό. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ξεπέρασε τον κορονοϊό και είναι και αυτός πλέον έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Και οι τρεις το πρωί της Παρασκευής προληπτικά θα υποβληθούν σε έναν επανέλεγχο, όπως είχε συμβεί και με τους άλλους παίκτες που είχαν αναρρώσει, και αν προλάβουν θα προπονηθούν στις 11:00 με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει πίσω στις προπονήσεις τους οκτώ από τους δέκα παίκτες που είχαν νοσήσει. Βέβαια οι Βασιλαντωνόπουλος, Ινσούα και Τσιγκρίνσκι δεν θα έχουν αρκετές προπονήσεις στα πόδια τους προκειμένου να υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Το απόγευμα της Πέμπτης από τα Σπάτα απουσίαζε και ο Νεντελτσιάρου, ο οποίος επιστρέφει την Παρασκευή έπειτα από τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ρουμανίας, ενώ σε καραντίνα παραμένουν οι Σαμπανάτζοβιτς και Λάτσι, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν δώσει νέο δείγμα για Covid 19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά μέρος στην προπόνηση πήρε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο οποίος είχε υποστεί ένα θλαστικό τραύμα στο δάκτυλο το περασμένο Σάββατο, και είναι ανοικτό πλέον για το ποιος θα επιλεγεί κάτω από τα δοκάρια μεταξύ του ίδιου και του Γιώργου Αθανασιάδη ενόψει ΑΕΛ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα