ΑΕΚ: Τραυματίστηκε στο δάχτυλο ο Τσιντώτας

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε στο δάχτυλο ο Τσιντώτας

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τραυματίστηκε στο δάχτυλο ο Τσιντώτας

bet365

Με μοναδικό απρόοπτο τον μικροτραυματισμό του Παναγιώτη Τσιντώτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ σήμερα (14/11) στα Σπάτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στις υποχρεώσεις της ομάδας την επόμενη Κυριακή (22/11, 15:00) στο ματς με την ΑΕΛ.

Από την σημερινή (14/11) προπόνηση της ΑΕΚ απουσίαζαν οι διεθνείς, Νεντελτσεάρου, Μαχαίρας, Μπότος, Χριστόπουλος, Μιτάι και όσοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Ο Ανσαριφάρντ επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού κι αν όλα κυλήσουν ομαλά θα είναι διαθέσιμος από την Κυριακή (15/11).

Οπως επίσης από αύριο (15/11) επιστρέφουν και οι Μάνταλος, Μπακακης, Χνιντ.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης ο Παναγιώτης Τσιντώτας, τραυματίστηκε από κοντινό σουτ στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού και πήγε αμέσως με τον γιατρό Χάρη Λαλο στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού και του τοποθετήθηκαν τρία ράμματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα