Παπέ Σισέ στο Instagram: «Αγαπητός γιατρός ο Θέος, είμαι καλά και δυνατός» (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Παπέ Σισέ στο Instagram: «Αγαπητός γιατρός ο Θέος, είμαι καλά και δυνατός» (pics)

bet365

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μέσω του Instagram του αναφέρθηκε στον γιατρό του Ολυμπιακού και την κατάσταση της υγείας του. Όλα καλά με τον διεθνή μπακ.
Ο Αφρικανός μπακ - που χτύπησε στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ - ανέβασε τρία Insta Story. Στο ένα έγραφε «αγαπητός γιατρός ο Θέος» και είχε φωτογραφία μαζί του και στο άλλο ότι «σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα, την αγάπη και τη στήριξη! Είμαι καλά και δυνατός και θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό». Είχε και ένα τρίτο ποστάρισμα που είχε πανηγυρισμό με μπλουζάκι του που έγραφε ότι αγαπάει την ομάδα και την Θύρα 7.
Σχετικά με τη νεότερη ενημέρωση ο Παπέ Σισέ πήγε για εξετάσεις, που δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Είναι καλά και τη Δευτέρα θα φύγει για την Εθνική Σενεγάλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα