Περέιρα: «Έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία»

Περέιρα: «Έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία»

Gazzetta team
Περέιρα: «Έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία»

bet365

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στις φετινές τους υποχρεώσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως νιώθει έτοιμος να «αρπάξει» την όποια ευκαιρία του δοθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τις δύο συνεχόμενες νίκες, με Παναιτωλικό και PSV:

«Έχουμε μια μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά από αυτές τις νίκες. Περιμένουμε τον επόμενο αγώνα και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το νικηφόρο σερί».

Για το πως βίωσαν οι ποδοσφαιριστές την αλλαγή προπονητή:

«Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε θετικά το γεγονός και να βγάλουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε από αυτό. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται και από τα πρόσφατα αποτελέσματα της ομάδας».

Για το πρώτο του διάστημα στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ:

«Αισθάνομαι καλά. Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη και έχω προσαρμοστεί αρκετά καλά. Στην ομάδα έχω πολύ καλούς συμπαίκτες που είναι και καλοί άνθρωποι και με έχουν βοηθήσει αρκετά».

Για τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον τραυματισμό του:

«Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και καλός άνθρωπος. Έχω μάθει πολλά από τον Γιαννούλη. Μου αρέσει να τον βλέπω να αγωνίζεται. Σίγουρα από την δική μου πλευρά θέλω να αγωνίζομαι, να αρπάξω την όποια ευκαιρία μου δοθεί. Νιώθω έτοιμος για αυτό το κομμάτι, είμαι προετοιμασμένος και όταν έρθει αυτή η ευκαιρία θα είμαι έτοιμος για να αποδείξω το τι αξίζω».

Πως βλέπει το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Το επίπεδο είναι καλύτερο από ότι στη Νορβηγία και είναι ένα βήμα παραπάνω για εμένα. Υπάρχουν πάντα καινούρια πράγματα να μάθω, νέες τακτικές προσεγγίσεις στους αγώνες. Βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, οπότε από τη δική μου πλευρά πρέπει να κάνω ότι μπορώ, ούτως ώστε να είμαι προετοιμασμένος όταν έρθει κάποια ευκαιρία να την αρπάξω».

Για την πανδημία και το Lockdown:

«Πέρασα lockdown και στη Νορβηγία, οπότε με αυτό ήμουν συνηθισμένος σε αυτό. Όσον αφορά αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα με τα επιπλέον μέτρα, είμαι ένας άνθρωπος που περνάει αρκετές ώρες μόνος του, δεν έχω πρόβλημα δηλαδή να βρω πράγματα να απασχολούμαι. Μου αρέσει πολύ μετά την προπόνηση να παρακολουθώ κάποια ταινία ή σειρά και να ετοιμάζω το φαγητό μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα