Παναθηναϊκός: Η επικρατέστερη ενδεκάδα για τον Απόλλωνα

Παναθηναϊκός: Η επικρατέστερη ενδεκάδα για τον Απόλλωνα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η επικρατέστερη ενδεκάδα για τον Απόλλωνα

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται πως κατέληξε στην λύση του Γιοάν Μόλο για το δεξί άκρο της άμυνας ενώ στο πλευρό του Μαουρίσιο αναμένεται να ξεκινήσει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός σε λίγες ώρες θέλει μόνο την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα(17:15) για να πάρει βαθμολογική ανάσα και να ανέβει στα υψηλότερα στρώματα του πρωταθλήματος. Οι απουσίες των Δημήτρη Κουρμπέλη και Φακούντο Σάντσες δημιούργησαν... πονοκέφαλο στον Λάζλο Μπόλονι, ειδικά για το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Αντονίτο είναι ανέτοιμος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, πάντως, φαίνεται πως κατέληξε από το βράδυ της Δευτέρας στις επιλογές του. Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Σένκεφελντ και Πούγγουρας οι δύο στόπερ. Αριστερό μπακ ο Ζαγαρίτης και δεξί ο Γιοάν Μόλο. Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος οι δύο κεντρικοί μέσοι, στο ένα φτερό ο Σαβιέρ, στο άλλο ο Χατζηγιοβάνης και μπροστά ο Μακέντα με τον Καρλίτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα