Μ. Γκαγκάτσης: «Αγάπη μόνο…» (pic & vid)

Μ. Γκαγκάτσης: «Αγάπη μόνο…» (pic & vid)

bet365

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θυμήθηκε παρόμοιο γκολ – φάουλ μ’ αυτό του Νίκα Νινούα και... πόσταρε ένα απίθανο γκολ του μετρ του είδους Κώστα Φραντζέσκου.

Πολύ κουβέντα σήκωσε η γκολάρα του Νίκα Νινούα, με την οποία ο ΠΑΟΚ, ουσιαστικά, «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Παναιτωλικού και έφτασε στην κατάκτηση του «διπλού».

Ένας σπεσιαλίστας του είδους, ο Βασίλης Τσιάρτας, τοποθετήθηκε και σχολίασε την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Νινούα που «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα και άφησε «άγαλμα» τον Κνετ.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, απάντησε με τον δικό του τρόπο σ’ όλους όσοι άφησαν υπονοούμενα για το συγκεκριμένο γκολ. Πώς; Θυμήθηκε το απίθανο γκολ-φάουλ του Κώστα Φραντζέσκου, που είχε δώσει τη νίκη στο «Δικέφαλο» απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ την περίοδο 1998-99.

«Αγάπη μόνο…», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για μια φάση σχεδόν πανομοιότυπη και με τον Αντώνη Νικοπολίδη, που υπερασπιζόταν τότε την «πράσινη» εστία, να μην βλέπει καν την μπάλα από την εκτέλεση του «μίστερ φάουλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα