ΠΑΟΚ - Νίκα Νινούα: Το’ χει ξανακάνει με το αριστερό που… στάζει φαρμάκι! (vids)

ΠΑΟΚ - Νίκα Νινούα: Το’ χει ξανακάνει με το αριστερό που… στάζει φαρμάκι! (vids)

bet365

Το πρώτο γκολ του Νίκα Νινούα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Γεωργιανού μέσου που είναι μετρ στις εκτελέσεις φάουλ.

Στο 82’ σηκώνεται η ταμπέλα του 4ου με το νούμερο «32». Έξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης σκοράρει με μια φωτοβολίδα που άφησε άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Η θετική αύρα και τα «σημάδια» δείχνουν ότι είναι μαζί σου…

Ο Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε με το… αριστερό του Νίκα Νινούα στον «ασπρόμαυρο» πάγκο!

Το φαρμακερό αριστερό πόδι του Νινούα θύμισε τον Κώστα Φρατζέσκο στους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά ο Γεωργιανός διεθνής μέσος έχει βάλει πολλά τέτοια γκολ με τη φανέλα της Ντιναμό Τιφλίδας.

Τα σουτ από μακρινή απόσταση και οι εκτελέσεις φάουλ είναι από τα δυνατά σημεία του ο 21χρονου μέσου, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Ομάρ Ελ Καντουρί και στο 88ο λεπτό «ξεκλείδωσε» το δρόμο για ένα ακόμα «διπλό» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Εκεί, όπου ο «Δικέφαλος» βρίσκει τον τρόπο να πετυχαίνει γκολ – «χάι λάιτς», όπως η γκολάρα του Αντρέ Βιεϊρίνια στο προ διετίας 1-2:

Δείτε στα video με τα «χάι-λάιτς» της καριέρας του Νινούα το πως έχει πετύχει κάποια από τα γκολ με την Ντιναμό Τιφλίδας:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα