Άρης: Αρνητικά όλα τα τεστ COVID 19, πιθανό το σενάριο διεξαγωγής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Άρης: Αρνητικά όλα τα τεστ COVID 19, πιθανό το σενάριο διεξαγωγής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ COVID 19 στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του Άρη, πλην ασφαλώς των πέντε των οποίων τα δείγματα ήταν θετικά.

Όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του Άρη (εκτός των πέντε ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό) υποβλήθηκαν σήμερα (29/10) σε τεστ COVID 19 όπου διαπιστώθηκε ότι αποφεύχθηκε περαιτέρω διασπορά του κορονοϊού καθώς όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά. Αύριο (30/10) προβλέπεται να υποβληθούν στο σχετικό τεστ και οι υπόλοιποι πέντε ποδοσφαιριστές και αναλόγως θα κριθεί αν θα γίνει ο αγώνας (1/11, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης».

Θυμίζουμε ότι στην πρόταση της διοργανώτριας αρχής για την τροποποίηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, οι λοιμωξιολόγοι εξέφρασαν αντίθετη άποψη, επιμένοντας στην αναβολή αγώνων στην περίπτωση που διαπιστωθούν τρία κρούσματα, 24 ώρες πριν την ένα κάθε αγώνα.

Οριστική απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνας της Κυριακής (1/11) αναμένεται εντός των επόμενων 24 ωρών. Πάντως, το σενάριο πραγματοποίησής της αναμέτρησης συγκεντρώνει πλέον περισσότερες πιθανότητες.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα