Αστέρας Τρίπολης: Μπαράλες, ο «δήμιος» του ΟΦΗ

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Μπαράλες, ο «δήμιος» του ΟΦΗ

bet365

Ο Αργεντινός φορ του Αστέρα Τρίπολης, Χερόνιμο Μπαράλες βρήκε δίχτυα για 7η φορά σε συνολικά 8 ματς που έχει αντιμετωπίσει τους κρητικούς
Με σκόρερ τον Χερόνιμο Μπαράλες κέρδισε σήμερα (25/10) ο Αστέρας Τρίπολης τον ΟΦΗ και ο Αργεντινός φορ έδωσε συνέχεια στην καλή παράδοση που διατηρεί κόντρα στους Κρητικούς. Ναι μεν δεν είναι ανάλογη εκείνης με αντίπαλο την ΑΕΛ όπου και σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια που την έχει αντιμετωπίσει (4χ4), αλλά δύναται να ειπωθεί πως είναι τρόπο τινά ο «δήμιος» τους, αφού το γκολ που σημείωσε πριν από λίγο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ήταν το 7ο προσωπικό του, σε συνολικά 8 ματς που τους έχει αντιμετωπίσει.
Στο παρελθόν βρήκε δίχτυα στις 7 Οκτωβρίου του 2018 ως παίκτης της Λαμίας (1-1), ενώ με τη φανέλα των Αρκάδων, εκτός από τον αποψινό αγώνα, σημείωσε χατ τρικ στο 6-1 που επικράτησαν στις 22 Φεβρουαρίου του 2015 και δύο γκολ στη νίκη τους με 2-0 τον περασμένο Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα