Ατρόμητος: Επιστρέφουν Μανούσος, Τομάσεβιτς και Γιακουμάκης, εκτός ο Μουνίθ

Ατρόμητος: Επιστρέφουν Μανούσος, Τομάσεβιτς και Γιακουμάκης, εκτός ο Μουνίθ

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Επιστρέφουν Μανούσος, Τομάσεβιτς και Γιακουμάκης, εκτός ο Μουνίθ

bet365

Με τρεις ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ο Ατρόμητος, καθώς οι Μανούσος, Τομάσεβιτς και Γιακουμάκης επιστρέφουν. Εκτός ο τιμωρημένος Μάτιτς, ο Μουνίθ κι ο Νάτσος.

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε με τον Νταμίρ Κάναντι να μην αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα, με εξαίρεση την απουσία του Μάτιτς που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αυστριακός τεχνικός, πήρε στην αποστολή μαζί του τους Μανούσο, Τομάσεβιτς και Γιακουμάκη που είχε... κόψει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ άφησε εκτός τους Μουνίθ και Νάτσο με τον δεύτερο να έχει χάσει μία προπόνηση και τον πρώτο να «κόβεται» για λόγους τακτικής.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Ραμπέγιο, Μανούσος, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Γιακουμάκης, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα