Παναθηναϊκός: Μνημόνιο για τη «Διπλή Ανάπλαση» στις επόμενες δύο εβδομάδες σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής»!

Παναθηναϊκός: Μνημόνιο για τη «Διπλή Ανάπλαση» στις επόμενες δύο εβδομάδες σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής»!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Μνημόνιο για τη «Διπλή Ανάπλαση» στις επόμενες δύο εβδομάδες σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής»!

bet365

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» εντός των επόμενων δύο εβδομάδων αναμένεται να υπογραφεί Μνημόνιο μεταξύ Υπουργείου Ανάπτυξης, Δήμου Αθηναίων, ΠΑΕ και ΑΟ Παναθηναϊκός, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για την αρχή υλοποίησης του έργου!

Ραγδαίες εξελίξεις για τη Διπλή Ανάπλαση αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής», καθώς, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, εντός των δύο επόμενων εβδομάδων θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας και συναντίληψης ανάμεσα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, το Δήμο Αθηναίων (ο φορέας υλοποίησης του έργου), την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και των κυβερνητικών στελεχών και η εντολή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν να επισπευθούν οι διαδικασίες.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης προσδιορίζεται για το τέλος του 2023 και το «Βήμα της Κυριακής» αναφέρει ότι οι εργασίες θα χρηματοδοτηθούν κατά κύριο λόγο από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ οι υπόλοιποι πόροι θα προέλθουν από άλλα ευρωπαϊκά και εθνικά ταμεία, καθώς και από κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής. Συνολικά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το κόστος θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

Σε πρώτη φάση – σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα - θα κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και το αθλητικό κέντρο του Ερασιτέχνη. Σε δεύτερο χρόνο, θα κατασκευαστεί κλειστό μπάσκετ μεγάλης χωρητικότητας σε όμορο στη Διπλή Ανάπλαση οικόπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα