FIFA / UEFA προς τους μεγάλους: «Στηρίξτε και προστατέψτε τον Κλάτενμπεργκ»!

Δημήτρης Τομαράς
FIFA / UEFA προς τους μεγάλους: «Στηρίξτε και προστατέψτε τον Κλάτενμπεργκ»!

bet365

Οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA μετέφεραν προς τους εκπροσώπων των μεγάλων ελληνικών συλλόγων ότι θα πρέπει να στηρίξουν τον Κλάτενμπεργκ και να τον βοηθούν και όχι να έχει... εμπόδια στη δουλειά του.
«Στηρίξτε και προστατέψτε τον Κλάτενμπεργκ»! Αυτό ήταν το σαφές μήνυμα των ανθρώπων των διεθνών Ομοσπονδιών στις επαφές που είχαν με με Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο & Γκαγκάτση!
Με παρόντα τον ίδιο τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε όλες τις συζητήσεις που έγιναν κατέστη σαφές πως ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θα πρέπει να στηριχθεί απ' όλους και να μην του βάζουν... εμπόδια στην προσπάθεια και τη δουλειά που κάνει.
Για τον Κλάτενμπεργκ πάντως και έχουν διατυπωθεί με κάθε επισημότητα αμφιβολίες και παράπονα από τον Ολυμπιακό όποτε μένει να φανεί η συνέχεια.

Σε σχέση με τις εκλογές από την ΕΠΟ διαβεβαιώνουν πως στις συζητήσεις που έχουν γίνει δεν τέθηκε θέμα αλλαγής εκλογικού συστήματος. Εάν υπάρξει μία διεύρυνση του εκλογικού σώματος αυτή θα έχει να κάνει με την εκπροσώπηση των ποδοσφαιριστών μέσω του ΠΣΑΠ, των διαιτητών και των προπονητών, κάτι που όπως σημειώνουν στην Ομοσπονδία ήδη προβλέπεται από το καταστατικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα