Σάκχοφ: «Θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να κερδίσω όλα τα παιχνίδια» (vid)

Σάκχοφ: «Θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να κερδίσω όλα τα παιχνίδια» (vid)

Gazzetta team
Σάκχοφ: «Θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να κερδίσω όλα τα παιχνίδια» (vid)

bet365

Αποφασισμένος για μεγάλα πράγματα με την ΑΕΚ είναι ο Γεβχέν Σάκχοφ που μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

Αρχικά είπε: «Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Είναι ένας σημαντικός μήνας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε πόντο».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Οι συμπαίκτες μου και γενικότερα όλη η ομάδα είναι καταπληκτική. Με καλωσόρισαν πολύ θερμά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Το αντιμετωπίζω ως ένα ακόμα παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα, τίποτα ιδιαίτερο. Θα βρεθώ απέναντι σε μια ομάδα όπου έπαιξα για τρία χρόνια αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τον στόχο του: «Σίγουρα θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Θέλω να κερδίσω όλα τα παιχνίδια. Τώρα έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου κι να το κερδίσω. Το πιο σημαντικό για εμάς όμως είναι κάθε φορά το επόμενο ματς. Να κερδίζουμε και στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε».

Για το Europa League: «Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Πρέπει να το πιστέψουμε για να προκριθούμε από τον όμιλο. Αν κάνουμε το καλύτερο δυνατό πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα