Παναθηναϊκός: Οριστικά με Συλαϊδόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Οριστικά με Συλαϊδόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Οριστικά με Συλαϊδόπουλο κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Σωτήρη Συλαίδόπουλο στην άκρη του πάγκου στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, αναμένοντας την άφιξη του Λάζλο Μπόλονι στη χώρα μας για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κ-19 και νυν υπηρεσιακό κόουτς που θα παραμείνει στον πάγκο ως βοηθός του νέου μόνιμου προπονητή, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός το μεσημέρι (16:00) της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Η αναμονή για την επισημοποίηση της πρόσληψης του Λάζλο Μπόλονι και ο προγραμματισμός του ταξιδιού του στην Ελλάδα, είναι οι λόγοι που ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα είναι εκείνος που θα κρατήσει το «τιμόνι» της πρώτης ομάδας στο προσεχές παιχνίδι.

Άλλωστε, από την Τρίτη έχει αναλάβει να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές, με την βοήθεια και του γυμναστή, Γιάννη Σταυρινού, ετοιμάζοντας καθημερινά τις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Η κόντρα με τους παίκτες για τον τρόπο παιχνιδιού «έφαγε» τον Μπόλονι!

Παναθηναϊκός: Έτσι κάνει το νέο βήμα ο Συλαϊδόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα