Μαρινάκης: Εμφανίστηκε στο Εφετείο και καταθέτει

Μαρινάκης: Εμφανίστηκε στο Εφετείο και καταθέτει

Μαρινάκης: Εμφανίστηκε στο Εφετείο και καταθέτει

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε στο Εφετείο και κατέθεσε για την υπόθεση των 28.
Ελλάδα - Κόσοβο: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε κανονικά το παρών στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και κατέθεσε στην δίκη των 28. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι εκ των κατηγορουμένων, εμφανίστηκε την Τρίτη το πρωί (13/10) και απολογήθηκε!

Θυμίζουμε πως στις 10 Σεπτεμβρίου ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, κύριος Δημακόπουλος είχε τονίσει στο δικαστήριο πως «Και η επιθυμία του και η επιθυμία μας ήταν σταθερά να έρθει. Ωστόσο, υπάρχουν δύο προβλήματα.

Το ένα είναι ότι κάθε παρουσία του σε χώρο δικαστηρίου παράγει δημοσιεύματα και φωτογραφίες, του δημιουργούν μια λογοδοσία κάθε φορά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε τράπεζες και ανταγωνιστές. Μια διαδικασία που είναι ζημιογόνος σε τεράστιο βαθμό, ακόμη και για τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς για ανάληψη έργων.

Το δεύτερο είναι ότι πρόσφατα νόσησε με κορονοϊό. Ανάρρωσε αλλά οι διαβεβαιώσεις των επιστημόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι ότι δεν παράγονται αντισώματα για να προστατεύονται αυτοί που νοσούν και εκείνοι που θα προσεγγίσει. Βέβαια, γίνονται αρκετά τεστ, οι ποδοσφαιριστές, για παράδειγμα κάνουν τεστ κάθε τρεις μέρες. Χθε, έγινε αγιασμός στην ποδοσφαιρική ομάδα και τους επισκέφτηκε. Αυτά είναι δύο προβλήματα που δημιουργούν εμπόδιο για να καταθέσει.

Επειδή σέβομαι την επαναλαμβανόμενη τοποθέτησή σας, ότι θα πρέπει να προσέρχονται για απολογία όσοι κατηγορούνται για κακουργήματα, αν μου πείτε, θα έρθει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα