Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπόλονι για τον Παναθηναϊκό

Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπόλονι για τον Παναθηναϊκό

Νίκος Αθανασίου
Έρχεται στην Ελλάδα ο Μπόλονι για τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, καθώς αναμένεται στην Αθήνα μέχρι την Τετάρτη για τις υπογραφές. Βοηθός του ο Συλαϊδόπουλος, θα έχει και δικούς του συνεργάτες ο Ρουμάνος. Κανονικά στο Κορωπί ο Ρόκα.

Ο Ντάνι Πογιάτος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, ο εκλεκτός του «τριφυλλιού» είναι ο Λάζλο Μπόλονι. Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν σε συνεχή επαφή με την πλευρά του 67χρονου Ρουμάνου τεχνικού και όλα δείχνουν πως ο έμπειρος κόουτς θα είναι ο επόμενος προπονητής των «πρασίνων». Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπόλονι αναμένεται το αργότερο μέσα στο επόμενο 48ωρο στην χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές.

Οποιαδήποτε άλλη κατάληξη στο θέμα του προπονητή, με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους και σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» ο μόνος που έχει πιθανότητες είναι ο Γιάννης Αναστασίου.

Στο πλευρό του Μπόλονι θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος αναβαθμίζεται και θα έχει μόνιμη παρουσία στην πρώτη ομάδα. Την ομάδα Νέων θα αναλάβει ο Κώστας Φραντζένσκος και την Κ17 ο Πέτρος Τοσουνίδης. Παράλληλα, όπως είναι λογικό, ο Μπόλονι θα έχει και συνεργάτες της δικής του επιλογής.

Παρών ο Ρόκα στην προπόνηση, παραμένει στον... αέρα!

Όσον αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή; Μέχρι στιγμής δεν γίνονται κινήσεις για να υπάρξει νέο πρόσωπο σε αυτή την θέση. Εξάλλου, για την ώρα δεν προκύπτει άμεσο διαζύγιο με τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος βρίσκεται σε απόλυτη δυσμένεια από τον Γιάννη Αλαφούζο που από την άλλη δεν θέλει για τους δικούς του λόγους να τελειώσει την συνεργασία μαζί του. Ο Καταλανός έδωσε κανονικά το παρών στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, ήταν φανερά επηρεασμένος από τις εξελίξεις αλλά δεν δείχνει διάθεση να παραιτηθεί.

Είτε θα μείνει μέχρι να φύγει, χωρίς να έχει σοβαρές αρμοδιότητες, είτε στο επόμενο διάστημα και έπειτα από συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο, να τεθεί σε νέο πλαίσιο ο ρόλος του. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει και ο Ρόκα που χρεώνεται στον απόλυτο βαθμό από την διοίκηση του κλαμπ, την επιλογή του Πογιάτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα