Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα ο Πογιάτος!

Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα ο Πογιάτος!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα ο Πογιάτος!

bet365

Μετά από μόλις τρία παιχνίδια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Ντάνι Πογιάτος αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι» που ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα κάνει την προπόνηση της Δευτέρας.

Τελικά, ο Ντάνι Πογιάτος δεν μπήκε στην λίστα των προπονητών που στήριξε μέχρι τέλους ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό και από το μεσημέρι της Δευτέρας αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο των «πρασίνων», όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Καταλανός προπονητής επιστρέφει στην Βαρκελώνη έχοντας μία ισοπαλία στην Λάρισα και δύο ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Άρη. Σε μόλις τρία παιχνίδια η διοίκηση του συλλόγου και συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έκρινε πως είναι ανεπαρκής, την ώρα που ο Πογιάτος έδειχνε να έχει χάσει τα αποδυτήρια! Απόλυτο φαβορί για να τον διαδεχθεί, όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr, είναι ο Λάζλο Μπόλονι!

Την προπόνηση της Δευτέρας θα την αναλάβει ο τεχνικός της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Η ανακοίνωση για Πογιάτος αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Ντάνι Πογιάτος. Τα αρνητικά αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν βοήθησαν να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα