Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι και ο Πογέτ!

Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι και ο Πογέτ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι και ο Πογέτ!

bet365

Ο 53χρονος Ουρουγουανός προπονητής είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν ζεστά στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr! Με απόφαση Αλαφούζου ο νέος τεχνικός.

O Nτάνι Πογιάτος μετά το τραγικό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το Τριφύλλι. Ακόμα και κατά την διάρκεια της Δευτέρας.

Στο Τριφύλλι μόλις ο Γιάννης Αλαφούζος άναψε... πράσινο φως για την απομάκρυνση του νεαρού Καταλανού προπονητή, ξεκίνησε ένα σαφάρι για την εύρεση του αντικαταστάτη. Τα κριτήρια ήταν ξεκάθαρα: Να έχει γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, του Παναθηναϊκού, να είναι έμπειρος και... μπαρουτοκαπνισμένος, έχοντας δείξει κατά το παρελθόν σημάδια καλής δουλειάς. Εξάλλου, νέο ρίσκο δεν χωρά και ήδη έχει αποκρυνθεί η πρώτη τετράδα.

Οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ πολλές. Πάρα πολλές. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Την επιλογή του νέου προπονητή θα την κάνει ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου και ο Τσάβι Ρόκα ως τεχνικός διευθυντής δεν είχε και δεν θα έχει καμία ανάμιξη ενώ για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση άμεσης απόλυσής του!

Μία από τις επιλογές που έχουν πέσει στο τραπέζι και έχουν ξεχωρίσει, καθώς πληρεί τις προϋποθέσεις, είναι αυτή του Γκουστάβο Πογέτ σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr! Ο 53χρονος τεχνικός πέρασε με επιτυχία από την ΑΕΚ την σεζόν 2015-2016 και έδειξε σημαντικό έργο αν και ανέλαβε την ομάδα στα τέλη Οκτωβρίου. Κατάφερε να συμμορφώσει την αγωνιστική εικόνα της Ένωσης, πήρε σπουδαία παιχνίδια και ήταν μια επιτυχημένη επιλογή.

Από κει και πέρα, έχει δουλέψει στην Σάντερλαντ, στην Μπράιτον, στην Μπέτις, στην Σανγκάι Σενχούα και τελευταία του δουλειά ήταν στην Μπορντό. Έχει παραστάσεις ως πρώτος προπονητής από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League και την Ligue 1 ενώ ως ποδοσφαιριστής έκανε σπουδαία καριέρα στην Τσέλσι, στην Τότεναμ και στην Σαραγόσα.

Από τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει, μόνο αυτό του Γιάννη Αναστασίου φαίνεται πως έχει υπαρκτές πιθανότητες, καθώς και ο Έλληνας τεχνικός έχει πολλά από τα στοιχεία που αναζητούν αυτή την εποχή στο Τριφύλλι. Υπάρχει και περίπτωση που παίζει σοβαρά και δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Το επόμενο 48ωρο θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα