Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Συμφωνία ΠΑΟΚ-Σπόρτινγκ για Μίσιτς»

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Συμφωνία ΠΑΟΚ-Σπόρτινγκ για Μίσιτς»

bet365

Τα Πορτογαλικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν τη θέση του ΠΑΟΚ για το θέμα Μίσιτς και την ενεργοποίηση της συμφωνίας με την Σπόρτινγκ τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αν δεν προκύψουν απρόοπτα και η κατάσταση της υγείας του Γιόσιπ Μίσιτς του επιτρέψει να επιστρέψει υγιείς στην αγωνιστική δράση, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την συμφωνία του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την ανανέωση του δανεισμού από τον Γενάρη, με «οψιόν» αγοράς το καλοκαίρι.

Η εφημερίδα «O Jogo», που αποκάλυψε το θέμα με την δήλωση του Κροάτη ποδοσφαιριστή στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τους αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, σε ρεπορτάζ επιβεβαιώνει τα όσα υποστήριξαν την Τετάρτη (7/10) οι «ασπρόμαυροι» τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι δύο ομάδες έχουν φτάσει, ήδη, σε συμφωνία, με τον Γιόσιπ Μίσιτς να συνεχίζει τις θεραπείες του όλο αυτό το διάστημα στην Ελλάδα.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, γι’ αυτό και τυπικά ο 26χρονος Κροάτης παραμένει στο ρόστερ της Σπόρτινγκ, καθώς όλα εξαρτώνται από το σοβαρό πρόβλημα υγείας και την πορεία του μέσα στους επόμενους μήνες που θα διαρκέσει ο νέος κύκλος των θεραπειών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα