ΠΑΟΚ: «Δανεισμός από Γενάρη με οψιόν αγοράς για τον Μίσιτς»

ΠΑΟΚ: «Δανεισμός από Γενάρη με οψιόν αγοράς για τον Μίσιτς»

ΠΑΟΚ: «Δανεισμός από Γενάρη με οψιόν αγοράς για τον Μίσιτς»

bet365

Η εξήγηση του ΠΑΟΚ για το θέμα του Γιόσιπ Μίσιτς και η δεδομένη απόφαση να ενεργοποιηθεί από τον Ιανουάριο η συμφωνία για τον νέο δανεισμό του Κροάτη μέσου από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αυστρία - Ελλάδα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δήλωσε τον Γιόσιπ Μίσιτς στη λίστα των ποδοσφαιριστών για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, περισσότερο σε μια κίνηση να τονωθεί η ψυχολογία του Κροάτη, ο οποίος τυπικά είναι ποδοσφαιριστής της, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να παίξει σίγουρα ως τον Ιανουάριο.

Ο 26χρονος μέσος του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε πρόσφατα σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας και παραμένει στη Θεσσαλονίκη, όπου και υποβάλλεται στις απαραίτητες θεραπείες. Αυτό το διάστημα είναι στο στάδιο της ανάρρωσης και θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως μέχρι τον Ιανουάριο δεν πρόκειται να επιστρέψει στα γήπεδα.

Με αυτή τη λογική και σεβόμενοι το πρόβλημα υγείας προσεγγίζει ο ΠΑΟΚ το θέμα του Μίσιτς έχοντας κάνει πολλές συζητήσεις με την Σπόρτινγκ για την ανανέωση του δανεισμού του με «οψιόν» αγοράς από τον Ιανουάριο.

Μια συμφωνία που είναι έτοιμοι οι «ασπρόμαυροι» να ενεργοποιήσουν μόλις δώσουν το ΟΚ και οι Πορτογάλοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα