Κολονέλο: «Η ΑΕΚ είναι θρησκεία για τους οπαδούς της»

Κολονέλο: «Η ΑΕΚ είναι θρησκεία για τους οπαδούς της»

Gazzetta team
Κολονέλο: «Η ΑΕΚ είναι θρησκεία για τους οπαδούς της»

bet365

Ο Τζανλούκα Κολονέλο, ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ, μίλησε για την αγάπη των οπαδών για την ομάδα, για τον όμιλο του Europa League και για τη συνεργασία του με τον συμπατριώτη του στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κολονέλο στο abruzzolivetv:

Για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League: «Για εμένα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ως παίκτης δεν κατάφερα ποτέ να αγωνιστώ στην Ευρώπη, οπότε ήταν ένα μοναδικό συναίσθημα. Τρελάθηκα κόντρα στην Βόλφσμπουργκ σα να έπαιζα εγώ στο γήπεδο. Κάναμε το τέλειο παιχνίδι, όπως και με την Σεντ Γκάλεν και πήραμε την πρόκριση για τους ομίλους στο Europa League».

Για τον όμιλο με την Μπράγκα, τη Λέστερ και την Ζόρια, είπε: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Θα τα παίξουμε όλα για όλα και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είμαστε ενωμένοι και αυτό φαίνεται. Είναι αλήθεια ότι όταν η ΑΕΚ είναι στο γήπεδο δεν έχει μόνο 11 παίκτες. Αλλά έχει όλα τα μέλη της. Από τους οπαδούς μέχρι τον τελευταίο της υπάλληλο».

Για πως νιώθει στην ΑΕΚ, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Είναι ένα ιστορικό κλαμπ με διεθνή εμπειρία που προσπαθεί να αναπτύσσεται συνεχώς. Για τους οπαδούς, η ΑΕΚ είναι θρησκεία με την οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο. Ετσι είναι η ζωή στην ΑΕΚ. Για αυτό τον λόγο είμαι χαρούμενος εδώ. Το κλαμπ επίσης είναι ιδανικό για να δουλεύει κανείς. Φτιάχνει και ένα μοναδικό γήπεδο και ακόμα περισσότερα».

Για την συνεργασία του με τον Μάσιμο Καρέρα τόνισε: «Εχουμε μια εξαιρετική σχέση. Υπάρχει αμoιβαίος σεβασμός. Οταν ήρθαμε υπήρχαν δυσκολίες. Τώρα πλέον τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Εχουμε εξαιρετική συνεργασία με όλη την ομάδα. Ολοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε μέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα