Παναθηναϊκός: Τα ρεπό και το «παράθυρο» για τους κομμένους

Παναθηναϊκός: Τα ρεπό και το «παράθυρο» για τους κομμένους

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα ρεπό και το «παράθυρο» για τους κομμένους

bet365

Ο Ντάνι Πογιάτος μετά την ήττα από τον Άρη «έκοψε» δύο ρεπό, την ώρα που στο «πράσινο στρατόπεδο» ελπίζουν να βρεθεί λύση με τους κομμένους έστω και στις… καθυστερήσεις.

Πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ο Ντάνι Πογιάτος είχε προγραμματίσει ρεπό, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, από την στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μετά την νέα απώλεια βαθμών, ο Καταλανός προπονητής από την Δευτέρα κιόλας, τροποποίησε το πρόγραμμα και «έκοψε» τα ρεπό του Σαββάτου και της Δευτέρας, καθώς η ομάδα του έχει πολύ δρόμο ακόμα για να στρώσει και να βγάλει καλά πράγματα πάνω στο χορτάρι.

Από κει και πέρα, Καμπετσής, Μολό, Μπεκ, Σέχου δεν κατάφεραν να βρουν ομάδα και θα κάνουν προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, για καθαρά τυπικούς λόγους. Από κει και πέρα, υπάρχουν ακόμη πιθανότητες(λίγες) να προκύψει κάτι είτε από την Πορτογαλία είτε από την Ρωσία που έχουν ακόμη ενεργή μεταγραφική περίοδο. Ειδικά για τον Μολό, ο οποίος έχει σχετικά καλό όνομα στην Ρωσία.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αναζητηθεί λύση για να αφεθούν ελεύθεροι, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να γλιτώσει το μεγαλύτερο κομμάτι των συμβολαίων τους. Ο Μπεκ λαμβάνει 180.000 ευρώ, ο Μολό 200.000 ευρώ και είναι οι δύο με τις μεγαλύτερες αποδοχές, άρα αποτελούν και τα μεγαλύτερα «αγκάθια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα