Αστέρας Τρίπολης: «Καμία ήττα δεν είναι πιο σημαντική, αν το ποδόσφαιρο είναι ανίκανο να βοηθήσει την κοινωνία» (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: «Καμία ήττα δεν είναι πιο σημαντική, αν το ποδόσφαιρο είναι ανίκανο να βοηθήσει την κοινωνία» (pic)

bet365

Οι Δημήτρης Κενές, Ματίας Ιγκλέσιας και Γιάννης Κώτσιρας, ως πρεσβευτές του Αστέρα στο More than Football, στέλνουν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα για το πως το ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει καλύτερη την κοινωνία.

Ο Αστέρας, από πέρυσι, αποτελεί σταθερό αρωγό του More Than Football, βοηθώντας κι αυτός από την πλευρά του για μια κοινωνία καλύτερη, χωρίς ρατσισμό και διακρίσεις. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κενές, ο αρχηγός της ομάδας Ματίας Ιγκλέσιας κι ο Γιάννης Κώτσιρας στέλνουν το δικό τους μήνυμα, θέλοντας να... φωνάξουν πώς η κοινωνία μπορεί να γίνει καλύτερη μέσα από το ποδόσφαιρό μας.

Ο Δημήτρης Κενές είπε χαρακτηριστικά:
«Όσο και να επηρεάζει και να απογοητεύει τις ομάδες, καμία ποδοσφαιρική ήττα δεν μπορεί να είναι πιο σημαντική από εκείνη που θα υποστεί το ποδόσφαιρο αν γίνει ανίκανο να βοηθήσει την κοινωνία. Αυτός ο αγώνας δεν διαρκεί 90 λεπτά, δεν τελειώνει ποτέ. Σε αυτόν, εμείς, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε ως συμπαίκτες. We Are More Than Football».
Ο Γιάννης Κώτσιρας σχολίασε:
«Τα παιδιά μας παρακολουθούν να παίζουμε ποδόσφαιρο και εμπνέονται. Ωστόσο, είναι υποχρέωσή μας να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν σε μια σωστή κοινωνία και εμείς να αντλούμε έμπνευση μέσα από την αθωότητά τους. Για εμένα αυτό είναι το More than Football».
Ο Ματίας Ιγκλέσιας με τη σειρά του υπογράμμισε:
«Ανακάλυψα το More Than Football από τις περσινές δράσεις, όπου συμμετείχα με την ομάδα μου και ένιωσα ότι αυτός είναι ο πιο σημαντικός ρόλος που διαδραμάτισα κατά τη διάρκεια όλης της καριέρας μου. Είμαστε κάτι παραπάνω από το ποδόσφαιρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα