Λαμία: Με τις τρεις νέες μεταγραφές κόντρα στον Βόλο

Gazzetta team
Λαμία: Με τις τρεις νέες μεταγραφές κόντρα στον Βόλο

bet365

Αραμπούλι, Βασιλακάκης και Ντέλετιτς βρίσκονται στην αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον Βόλο.

Η Λαμία αντιμετωπίζει τον Βόλο τη Δευτέρα ψάχνοντας τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten καθώς μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Αραμπούλι, Βασιλακάκης και Ντέλετιτς μπήκαν στην αποστολή, από την οποία εκτός έμειναν οι Ρόμανιτς και Νιάσε. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ η απουσία του δεύτερου μετά και την προσθήκη του Βασιλακάκη ίσως «φωτογραφίζει» εξελίξεις για το μέλλον του στην ομάδα.

Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται οι: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκούγκα, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπαχανάκ, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ντέλετιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα