Ατρόμητος - ΑΕΚ: Επιστροφή Λιβάια στα άκρα και Καρίμ στην κορυφή (pic)

Δημήτρης Βέργος
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Επιστροφή Λιβάια στα άκρα και Καρίμ στην κορυφή (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα διατηρεί το 4-3-3 για την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Λιβάια, στην κορυφή της επίθεσης ξεκινάει ο Ανσαριφάρντ.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Καρέρα να διατηρεί το 4-3-3, το οποίο μπορεί να γίνεται και 4-2-3-1. Ο Λιβάια επιστρέφει στο βασικό σχήμα στο αριστερό άκρο (στο δεξί παραμένει ο Γκαρσία), με τον Ανσαριφάρντ να επιλέγεται αντί του Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Λόπες και Παουλίνιο ξεκινούν στα πλάγια της άμυνας, ενώ ο Κρίστιτσιτς μένει στον πάγκο με τον Μάνταλο να κινείται σε ελεύθερο ρόλο μπροστά από τους Σιμόες και Σάκχοφ.

Η 11αδα της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες, Σάκχοφ, Μάνταλος, Λιβάια, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο είναι οι: Αθανασιάδης, Ινσούα, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σαμπανάτζοβιτς, Ολιβέιρα, Μπότος.

*Στην 20αδα της ΑΕΚ πριν το παιχνίδι μπήκε ο Μπότος στη θέση του Μαχαίρα, καθώς ο τελευταίος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα