Μιχάι: «Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση»

Μιχάι: «Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση»

Gazzetta team
Μιχάι: «Δεν υπάρχει χρόνος για απογοήτευση»

bet365

Ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως στον «Δικέφαλο του Βορρά» πρέπει άμεσα να ξεχάσουν τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ
Το «σύνθημα» ώστε ο ΠΑΟΚ να ξεπεράσει άμεσα τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ έδωσε ο Ενέα Μιχάι, μέσω των όσων είπε στη NOVA. Μάλιστα ο νεαρός στόπερ συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της Εθνικής Αλβανίας για τα επερχόμενα ματς με Καζακστάν και Λιθουανία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Η ομάδα έχει επηρεαστεί από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, δεν μπορούμε να το κρύψουμε αυτό αλλά από εκεί και πέρα γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, βλέπετε πως τις τελευταίες τρεις εβδομάδες παίζουμε ανά τρεις ημέρες και δεν υπάρχει χρόνος γι’ απογοήτευση. Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι γιατί για εμάς είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να φτιάξει η ψυχολογία μας και μετά να δουλέψουμε, όσα παιδιά μείνουν εδώ αλλά και όσα παιδιά πάμε με τις Εθνικές, για να γυρίσουμε και να είμαστε έτοιμοι και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για τη συνέχεια στους ομίλους του Europa League».
Για την αίσθηση που του άφησε ο αγώνας με την Κράσνονταρ: «Σίγουρα θεωρώ ότι η έλλειψη εμπειρίας από τέτοια παιχνίδια μας κόστισε. Πιστεύω ότι δε διαχειριστήκαμε τόσο καλά το παιχνίδι και όταν δεχτήκαμε το γκολ και όταν σκοράραμε κι ισοφαρίσαμε. Νομίζω πως και η διαχείριση του παιχνιδιού και η έλλειψη εμπειρίας ήταν τα πιο καθοριστικά κομμάτια για την ήττα αυτήν».
Για την κλήρωση των ομίλων του Europa League: «Έχω μια εικόνα για την Γρανάδα και την Ομόνοια επειδή παρακολουθώ αρκετά ισπανικό ποδόσφαιρο, είδα και τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την Ομόνοια, για την Αίντχόφεν δεν έχω εικόνα. Αλλά θεωρώ πως είναι ένας όμιλος ανοικτός, είναι ένας όμιλος που ο καθένας έχει τις πιθανότητές του να περάσει στην επόμενη φάση και θεωρώ πως αν έχουμε ανάλογη εικόνα με τα προκριματικά του Champions League θα είμαστε εμείς που θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα