Ολυμπιακός: Επίσκεψη με πολλαπλά μηνύματα στην Καλαμάτα

Ολυμπιακός: Επίσκεψη με πολλαπλά μηνύματα στην Καλαμάτα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επίσκεψη με πολλαπλά μηνύματα στην Καλαμάτα

bet365

Τη νεοσύστατη Σχολή ποδοσφαίρου της ομάδας του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Ακαδημίας των Πειραιωτών.
Με επικεφαλής τον Υπεύθυνο Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο, αλλά και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη, τον προπονητή της Κ15 και υπεύθυνο σκάουτινγκ κ. Αριέλ Ιμπαγάσα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Κ14, Κ15, Σωκράτη Κοψαχείλη και τον scout της Ακαδημίας κ. Βασίλη Γεωργόπουλο, ο Ολυμπιακός επισκέφθηκε την πόλη της Καλαμάτας όπου είχε σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς, με απώτερο στόχο την κοινωνική δράση και προσφορά. Αρχικά οι άνθρωποι της Ακαδημίας, συνάντησαν τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το άνοιγμα της σχολής του Ολυμπιακού στην πόλη, ενώ μίλησε και για τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και το έργο του, δηλώνοντας πως αναμένει επίσκεψή του στην Καλαμάτα.
Σειρά πήρε ο δήμαρχος της πόλης κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη του Δήμου σε αυτή τη νέα συνεργασία ενώ υπήρξε σχετική ενημέρωση για τα έργα τα οποία πρόκειται να γίνουν στον χώρο όπου βρίσκεται το γήπεδο. Ακολούθησαν δύο ιδιαίτερες συναντήσεις. Αρχικά με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Περιφερειακή ένωση Νότιας Πελοποννήσου. Ο κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ενημερώθηκε για το νέο project «A ball for all», αναμένοντας πλέον τις ειδικά σχεδιασμένες μπάλες και τονίζοντας πως είναι έτοιμος να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί με απώτερο σκοπό την υποστήριξη όλων των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.
Τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, περίμενε στη συνέχεια μια ευχάριστη έκπληξη στο γήπεδο της Αναγέννησης Παραλίας όπου παιδιά και γονείς, μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Μεσσηνίας «Η υπομονή», τους υποδέχθηκαν θερμά, δίνοντάς τους πολλά δώρα. Η κουβέντα με την πρόεδρο του συλλόγου, κ. Κατερίνα Κεράνη, κινήθηκε κυρίως γύρω από το θέμα του κορονοϊού, με το σημαντικότερο να είναι πως η επίσκεψη στάθηκε μια εξαιρετική αφορμή ώστε τα παιδιά -μετά από μεγάλο διάστημα- να βγουν έξω και να επισκεφθούν το γήπεδο Δυτικής Παραλίας . Παράλληλα αντιπροσωπεία των παιδικών χωριών SOS και τον σύλλογο φίλων ατόμων με ειδικές ανάγκες Μεσσηνίας (ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ), βρέθηκαν στη νεοσύστατη σχολή.
Κεντρικό πρόσωπο ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα, δηλώνοντας: «Είμαι χαρούμενος που επισκέπτομαι την Καλαμάτα και πάλι μετά από δέκα χρόνια. Εύχομαι καλή επιτυχία στην σχολή και καλή ποδοσφαιρική σεζόν». Γενικά η ερυθρόλευκη επίσκεψη στην Καλαμάτα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα