ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΠΑΟΚ: Δεύτερη επέμβαση για τον Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Δεύτερη επέμβαση για τον Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Δεύτερη επέμβαση για τον Μίσιτς

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε για δεύτερη φορά σε εγχείρηση στη βουβωνική χώρο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερις μήνες.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς, παραμονές του πρώτου αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κρασνοντάρ, συνέχισε το δικό του μεγάλο αγώνα περνώντας για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση στη βουβωνική χώρα.

«Μετά από μια πρώτη επιχείρηση τον περασμένο Ιούνιο, ο Μίσιτς ξεκίνησε την ανάρρωσή του. Χρειάστηκε  να υποβληθεί και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε καλά και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα επιτρέψει στον Κροάτη διεθνή να επιστρέψει στα γήπεδα» αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola».

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος εκ νέου για τον δανεισμό του Κροάτη μέσου από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τα δεδομένα που έχουν διαφοροποιηθεί λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας του ποδοσφαιριστή, καθώς και οι δύο ομάδες περιμένουν την πλήρη επιστροφή του στα γήπεδα για να ενεργοποιηθεί η νέα προφορική συμφωνία.