Χουτεσιώτης: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Χουτεσιώτης: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

bet365

Την Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο πρώην «ερυθρόλευκος», Λευτέρης Χουτεσιώτης στέκεται στο ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει αρχικά να χαρούν το παιχνίδι.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ μιλώντας στον Over FM 104.9 ανέφερε τα εξής:

Την Κυριακή ο ΠΑΣ δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του, μετά την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ, αντιμετωπίζοντας τους «ερυθρόλευκους»: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αντιμετωπίζω ανθρώπους που συνυπήρξαμε. Όλο αυτό, μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει και θα ήθελα να υπάρχει θέαμα και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό».

Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε το διάστημα που φορούσε τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» και δούλεψε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη: «Είχα συζητήσει με τον Αντώνη Νικοπολίδη γιατί είχαμε συνυπάρξει στον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν είχαμε μιλήσει για το πώς βίωσε εκείνος τις διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν. Από την πρώτη στιγμή που ενσωματώθηκα στην ομάδα, είχα την τύχη να συνεργάζομαι με σπουδαίους τερματοφύλακες. Είχαν στοιχεία που μου έλειπαν και προσπάθησα να τα υιοθετήσω. Το κέρδος ήταν να παίρνω στοιχεία από τους άλλους τερματοφύλακες, ώστε να τα προσθέσω στο δικό μου παιχνίδι».

Στο Ρέντη ο Έλληνας γκολκίπερ είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί και να προπονηθεί παρέα με τερματοφύλακες όπως ο Ρομπέρτο και ο Ζοζέ Σα: «Όταν ένας τερματοφύλακας είναι στην συγκεκριμένη θέση, πρέπει να συλλέγει πολύτιμες εμπειρίες. Ειδικά όταν συνυπάρχει με γκολκίπερ υψηλού επιπέδου. Πρέπει εσύ ψυχολογικά να μπορέσεις να διατηρήσεις τα καλά σου στοιχεία και να εκμεταλλευτείς εκείνα που μπορεί να πάρεις, προσαρμόζοντάς τα στο δικό σου παιχνίδι. Εγώ αποκόμισα σημαντικές εμπειρίες. Επίσης, έπρεπε να τις εκμεταλλευτώ όσο περισσότερο γινόταν, διότι δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και αυτές πρέπει να τις αρπάξεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα