ΑΕΚ - Λαμία: Με αλλαγές στην ενδεκάδα και Μαχαίρα βασικό ο Καρέρα (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Λαμία: Με αλλαγές στην ενδεκάδα και Μαχαίρα βασικό ο Καρέρα (pic)

bet365

Ο Καρέρα προχωράει σε αλλαγές στην ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Λαμία, ξεκινώντας βασικούς τον 20χρονο Μαχαίρα και τον Γκαρσία στα άκρα, αλλά και τον Σάκχοφ στο κέντρο. Μέσα και ο Μπακάκης.

Σε έξι αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε την Πέμπτη στην Ελβετία απέναντι στη Σεντ Γκάλεν προχωράει ο Μάσιμο Καρέρα για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία, διατηρώντας το 4-3-3.

Ο Ιταλός κόουτς της ΑΕΚ δίνει φανέλα βασικού στον Θεοδόση Μαχαίρα στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον 20χρονο εξτρέμ να ξεκινάει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της Ένωσης. Στο δεξί άκρο ξεκινάει ο Λιβάι Γκαρσία με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Μέσα και ο Μιχάλης Μπακάκης. Στον πάγκο μένει ο Μάρκο Λιβάια, όπως και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στο τέρμα ο Τσιντώτας, Λόπες, Χνιντ, Σβάρνας και Μπακάκης στην άμυνα, Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς και Μάνταλος στο κέντρο, αριστερά ο Μαχαίρας, δεξιά ο Γκαρσία και μπροστά ο Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Ενομπακάρε, Αλμπάνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα