«Η Μαρσέιγ παραχωρεί με 4 εκατ. τον Ράντονιτς στον Ολυμπιακό» (vids)

Gazzetta team
«Η Μαρσέιγ παραχωρεί με 4 εκατ. τον Ράντονιτς στον Ολυμπιακό» (vids)

bet365

Γαλλικό ρεπορτάζ εμφανίζει τη Μαρσέιγ έτοιμη να πουλήσει στον Ολυμπιακό τον Σέρβο διεθνή εξτρέμ, Νεμάνια Ράντονιτς έναντι του ποσού των 4 εκατ. ευρώ.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Στα 24 του χρόνια ο Ράντονιτς έχει πίσω του ένα καλό ποδοσφαιρικό βιογραφικό έχοντας ξεπηδήσει από τις Ακαδημίες της Παρτιζάν και την Ακαδημία Χάτζι για να παίξει μετά σε Έμπολι, Ρόμα, Κουκαρίτσκι, Ερυθρό Αστέρα και Μαρσέιγ. Μία Μαρσέιγ που είχε δαπανήσει 12 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με τους Γάλλους τον παραχωρεί τώρα στον Ολυμπιακό για 4 εκατ. ευρώ (άλλες γαλλικές πηγές τονίζουν πως ο παίκτης είτε δανείζεται είτε πωλείται). Ο 24χρονος Ράντονιτς είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ και στη Μαρσέιγ έχει 50 ματς με 6 γκολ και 2 ασίστ. Πέρυσι είχε μία σεζόν με 25 ματς, 6 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα