Και επίσημα στη Σπέτσια ο Βέρντε

Gazzetta team
Και επίσημα στη Σπέτσια ο Βέρντε

bet365

Ανακοινώθηκε ο Ντανιέλε Βέρντε από τη Σπέτσια με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ΑΕΚ και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σε περίπτωση παραμονής της ιταλικής ομάδας στη Serie A.

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Μόνο οι ανακοινώσεις απέμεναν για τον δανεισμό του Ντανιέλε Βέρντε από την ΑΕΚ στη Σπέτσια, κάτι που επισημοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Σπέτσια και ΑΕΚ ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Ιταλού εξτρέμ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε στη Σπέτσια, με την προοπτική της ολοκλήρωσης της αγοράς του ποδοσφαιριστή από την ιταλική ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ντανιέλε Βέρντε αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2019 και την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας έξι γκολ.

Ντάνι, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε αυτό το νέο κεφάλαιο της καριέρας σου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ παίρνει 500.000 ευρώ από τον δανεισμό του Βέρντε, ενώ σε περίπτωση που η Σπέτσια μείνει στη Serie A τότε υπάρχει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς στις 600.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα