Sport: «Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μανάι της Barca B»

Gazzetta team
Sport: «Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μανάι της Barca B»

bet365

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια των επαφών του με την Μπαρτσελόνα για τον Μούσα Ουαγκέ έδειξε ενδιαφέρον και για τον Αλβανό επιθετικό, Ρέι Μανάι.

Ο Ρέι Μανάι, που ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο, με σημερινό δημοσίευμα της «Sport» να εμπλέκει και τον ΠΑΟΚ στις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ο 23χρονος Αλβανός επιθετικός αποκτήθηκε το χειμώνα από την Αλμπαθέτε αντί 700.000 ευρώ, έπαιξε σε 9 αγώνες της Barca B, πετυχαίνοντας 2 γκολ, αλλά αυτό το διάστημα είναι εκτός ομάδας και προπονείται μαζί με τους τραυματίες ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η τουρκική Κασίμπασα έχει ενδιαφερθεί για τον Μανάι, με τον «Δικέφαλο» να ρωτάει για την περίπτωση του στο περιθώριο των επαφών για τον δανεισμό του Μούσα Ουαγκέ.

Οι Καταλανοί στην περίπτωση του ΠΑΟΚ σκέφτονται τη φόρμουλα δανεισμού του Αλβανού επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα