Ουαγκέ: «Έμαθα πολλά από Μέσι και Σουάρες, να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Gazzetta team
Ουαγκέ: «Έμαθα πολλά από Μέσι και Σουάρες, να κατακτήσω τίτλους με τον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

O Mούσα Ουαγκέ στην πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» μιλάει στο PAOK TV για τους στόχους του και την συνύπαρξη με Μέσι και Σουάρες,

Αλήθεια πως είναι η συνύπαρξη στα ίδια αποδυτήρια με τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Πικέ και όλα τα αστέρια της Μπαρτσελόνα; Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Μούσα Ουαγκέ, έζησε αυτό το όνειρο και έχει την απάντηση μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα».

«Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να μην αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια για μια διετία. Νιώθω αρκετά δυνατός και ήρθα στον ΠΑΟΚ σ΄ ένα υψηλό επίπεδο. Η προπόνηση με τους καλύτερους παίκτες, όπως είναι ο Μέσι και ο Σουάρες, ήταν μια εμπειρία για μένα. Έμαθα πολλά από αυτούς και νομίζω ότι με ωφέλησε να ανέβω επίπεδο».

Αναφορικά με τους στόχους που έχει θέσει με τον ΠΑΟΚ ο Σενεγαλέζος μπακ είπε: «Νιώθω ότι έχω πολλούς στόχους να πετύχω με αυτή τη μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Προσωπικά θέλω να κάνω μια καλή σεζόν, να βοηθήσω την ομάδα και να δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τίτλους».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την συνέντευξη του Μούσα Ουαγκέ στο PAOK TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα