Υπογράφει και ανακοινώνεται από τον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ! (pics)

Υπογράφει και ανακοινώνεται από τον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ! (pics)

Gazzetta team
Υπογράφει και ανακοινώνεται από τον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ! (pics)

bet365

Παίκτης του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι κι επίσημα, εντός των επόμενων ωρών, ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Κυριακής (20/09).

Με ιδιωτική πτήση τσάρτερ, που έκλεισαν οι «ασπρόμαυροι» προκειμένου να κερδίσουν τη μάχη με το χρόνο, ο Κροάτης επιθετικός έφτασε το βράδυ της Κυριακής (20/09) στη συμπρωτεύουσα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Αφού ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες, ο Τσόλακ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Δικεφάλου. Βέβαια, γίνεται αγώνας δρόμου από πλευράς ΠΑΟΚ, για την δήλωση του 27χρονου φορ στην ευρωπαϊκή λίστα (το dealine εκπνέει στις 22:00 της Δευτέρας 21/09) για τους αγώνες με την Κρασνοντάρ.

Πάντως οι Κροάτες δημοσίευσαν φωτογραφία, όπου ο Αντόνιο Τσόλακ υπογράφει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Ετσι, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ, η οποία δεν θα αργήσει να έρθει...

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα