Αγιούμπ: «Ιδιαίτερα απαιτητικό το τιμ του Παναθηναϊκού»

Αγιούμπ: «Ιδιαίτερα απαιτητικό το τιμ του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Αγιούμπ: «Ιδιαίτερα απαιτητικό το τιμ του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Γιασίν Αγιούμπ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του τονίζοντας πως περνάει καλά στην Ελλάδα, αλλά και πως στον Παναθηναϊκό το τεχνικό τιμ είναι απαιτητικό.

Αναλυτικά όσα είπε σε εκπομπή του «RTV Utrecht»:

«Στην Φέγενορντ είχα χάσει την επιθυμία μου να παίζω ποδόσφαιρο. Κανονικά θες να δείχνεις πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν αυτό στο... παίρνουν, τότε πονάει πολύ. Για μένα το πέρασμα μου από την Φέγενορντ ήταν ένα μάθημα. Στη ζωή κάποιες αποφάσεις που παίρνονται είναι σωστές και κάποιες λάθος. Είναι λάθος στη ζωή να μετανιώνεις για κάτι που έκανες».

Για τον Παναθηναϊκό: «Περνάω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Έχουμε μια καλή ομάδα, με νέους προπονητές. Στην Ελλάδα το προπονητικό τιμ είναι ιδιαίτερο απαιτητικό. Μου θυμίζει λίγο τον Έρικ Τεν Χαγκ»

Για τον πρώην προπονητή του στην Ουτρέχτη: «Ο Τεν Χαγκ είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, αλλά δεν ξεχνάει ποτέ το... χιούμορ του»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα