Ολυμπιακός: O Ραφίνια δεν είναι ο μόνος που επιλέγει το «13» (pics)

Ολυμπιακός: O Ραφίνια δεν είναι ο μόνος που επιλέγει το «13» (pics)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: O Ραφίνια δεν είναι ο μόνος που επιλέγει το «13» (pics)

bet365

Ο Ραφίνια επέλεξε το 13 και θυμόμαστε ποιοι άλλοι παίκτες έπαιξαν στον Ολυμπιακό μ' αυτό το νούμερο. Εσείς, θυμάστε;

Εγιναν γνωστά τα νούμερα που πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Ο Ραφίνια, θα παίζει με το 13 στην πλάτη αυτό είναι το νούμερο, το οποίο σημάδεψε την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ αυτό είχε επιλέξει και στην Φλαμένγκο στην οποία έπαιζε πριν πιάσει Λιμάνι.

Αυτό, το νούμερο, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι σύνηθες να το φοράει παίκτης των Πειραιωτών (σ.σ. αριθμός - σήμα κατατεθέν του Παναθηναϊκού).

Γκιγιόμ Ζιλέ (2017-2018)

Ο Ζιλέ έπαιξε στον Ολυμπιακό για μία μόλις σεζόν με το «13» στην πλάτη.

Ιβάν Ρέζιτς (2004-2006)

Θα τον θυμάσαι για το ματς στο Λίβερπουλ όπου έγινε η αλλαγή του Γεωργιάδη. Θα τον θυμάσαι, ίσως και για το 13 με το οποίο αγωνιζόταν.

Ζε Ελίας (2000-2003)

Μάλλον ο μόνος που δεν... ενόχλησε κανέναν στο Λιμάνι που επέλεξε το «13». Επαιξε στον Ολυμπιακό σε 78 ματς και σκόραρε 4 γκολ, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα!

Bonus: Στο μπασκετικό τμήμα οι Γκετσεβίτσιους, Στρέλνιεκς και Λοτζέσκι πήραν το 13.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα