Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Αρσούρα

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Ανακοίνωσε Αρσούρα

bet365

Ο Χαοκίν Αρσούρα είναι και επίσημα παίκτης του Παναιτωλικού, με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αργεντινό.

Ο 27χρονος Χαοκίν Αρσούρα, ανήκει και επίσημα στον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Αγρινίου να τα βρίσκει με την Ρίβερ Πλέιτ για το δανεισμό του παίκτη.

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε στο gazzetta.gr, πως «δεν το σκέφτηκα στιγμή, ήθελα πολύ να έρθω στον Παναιτωλικό».

Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος αγωνίζεται ως «6αρι» κι έχει παραστάσεις από την Αργεντινή αλλά και από την Ισπανία, καθώς το 2017-18 φόρεσε τα χρώματα της Οσασούνα (29 συμμετοχές) στη La Liga και την επόμενη σεζόν της Αλμερία (14 συμμετοχές). Την περυσινή χρονιά, επέστρεψε στην χώρα του για να παίξει στην Ουρακάν, εκεί όπου κατέγραψε 4 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου:

«Ο Χοακίν Αρσούρα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως και τον Ιούνιο του 2021. Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος παραχωρήθηκε με δανεισμό από τη Ρίβερ Πλέιτ στην οποία ανήκει. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 5».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα