Ολυμπιακός: Τα γκολ του Τοροσίδη! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα γκολ του Τοροσίδη! (vids)

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης στα 35 του χρόνια έβαλε τίτλους τέλους πανηγυρίζοντας νταμπλ με τον Ολυμπιακό και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα γκολ μιας μεγάλης καριέρας!
Στον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης έχει παίξει με διαφορά από οποιαδήποτε άλλη ομάδα τα περισσότερα ματς στην καριέρα του. Στο σύνολο 221 ματς με 20 γκολ και 25 ασίστ ενώ ακολουθεί η Ξάνθη με 95 ματς, 3 γκολ και 2 ασίστ, η Ρόμα με 77 παιχνίδια, 7 γκολ και 5 ασίστ και η Μπολόνια με 45 αναμετρήσεις, 1 γκολ και 1 ασίστ. Για την ιστορία στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό πέρυσι είχε 25 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ και τη χρονιά που μας πέρασε 10 ματς με 1 ασίστ.
Σε αυτήν την περίσταση όμως έχει σημασία να αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει και πιο κάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ του Τοροσίδη με τον Ολυμπιακό αλλά και κορυφαία τέρματά του με Ξάνθη και Εθνική αλλά και στην Ιταλία. Αξέχαστο βέβαια είναι το γκολ του με τη λόμπα στο ματς του 1-2 με την ΑΕΚ το 2009.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα