Παναθηναϊκός: «Στέλνουν» Καμπουζάνο στην Αθήνα... (vids)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Στέλνουν» Καμπουζάνο στην Αθήνα... (vids)

bet365

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, χρεώνεται στον Παναθηναϊκό προσπάθεια ν' αποκτήσει πολύ σύντομα τον Βίκτορ Καμπουζάνο για τη γραμμή κρούσης. Απουσιάζει από την αποστολή της Εσπανιόλ ο παίκτης...

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής που μπορεί ν' αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στις πτέρυγες, φέρεται να έχει προγραμματίσει ήδη ταξίδι στην Αθήνα, όπως αναφέρει ισπανικός λογαριασμός στα social media.

Μάλιστα, κάτι που φαίνεται να ενισχύει αυτό τον ισχυρισμό είναι πως ο Καμπουζάνο απουσιάζει από την αποστολή της Εσπανιόλ για το παιχνίδι με την Αλμπαθέτε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας...

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, αναμένεται να μετακομίσει στην Αθήνα ως ελεύθερος – το συμβόλαιό του λήγει το 2021 – ενώ, το ποσοστό μεταπώλησης που φέρεται να έχει η ομάδα της Καταλονίας, είναι της τάξης του 30%.

  • Η Ρεάλ και τα γκολ στην Καταλονία

Μέ τον Πογιάτος ενδεχομένως να είχαν επαφή στεί στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία πέρασε από το 2016 έως το 2018...

Συνολικά στην Εσπανιόλ είχε 29 συμμετοχές με 5 τέρματα, ενώ, στην δεύτερη ομάδα του κλαμπ είχε συμπληρώσει 33 εμφανίσεις σκοράροντας 16 φορές.

Στα 8 γκολ είχε σταματήσει στην Καστίγια της Ρεάλ σε 47 παιχνίδια.

Επιπλέον, με την ομάδα της Βαρκελώνης έχει παρουσίες στο Europa League με 6 ματς και 3 γκολ σε τελική φάση, ενώ στα προκριματικά είχε 2 παχνίδια με ισάριθμα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα