Παναθηναϊκός: Οι καλύτερες πωλήσεις της 10ετίας για τις φανέλες!

Παναθηναϊκός: Οι καλύτερες πωλήσεις της 10ετίας για τις φανέλες!

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Οι καλύτερες πωλήσεις της 10ετίας για τις φανέλες!

bet365

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δείχνει πόσο τρομερή εντύπωση έχουν κάνει οι νέες φανέλες της ομάδας και έχουν καταγραφεί αυτή τη στιγμή οι καλύτερες πωλήσεις σε εμφανίσεις του «τριφυλλιού» από το 2010 για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους!

Τα νέα σχέδια και τα χρώματα που επιλέχθηκαν για τις νέες φανέλες της ομάδας του Ντάνι Πογιάτος αλλά και ο τρόπος που επέλεξε το κλαμπ να τις παρουσιάσει με... βόλτα σε αξιοσημείωτα μέρη της Αθήνας, προκάλεσαν παροξυσμό στον κόσμο.

Οι τρεις φανέλες, δηλαδή η πράσινη, η λευκή και η νέα γκρίζα, έχουν κάνει τις καλύτερες πωλήσεις εμφανίσεων του Παναθηναϊκού από το 2010 και μετά για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους, αφήνοντας εντυπωσιασμένους τους ανθρώπους στην ΠΑΕ!

Υπενθυμίζεται πως η λευκή και η πράσινη αμέσως μετά την αποκάλυψή τους, είχαν εξαντληθεί μέσα σε λίγες ώρες από το e-shop!

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες των νέων εμφανίσεων (pics)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα