Παναθηναϊκός: Προσπαθεί ο Αϊτόρ, από μακριά οι Διούδης και Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί ο Αϊτόρ, από μακριά οι Διούδης και Κουρμπέλης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Προσπαθεί ο Αϊτόρ, από μακριά οι Διούδης και Κουρμπέλης

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος και το Κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα, με τον Αϊτόρ να προσπαθεί να προλάβει και τους Κουρμπέλη και Διούδη να... κρατούν αποστάσεις.

Ο Ντάνι Πογιάτος το πρωί της Τρίτης προπόνησε για περίπου δυο ώρες τους ποδοσφαιριστές του, επιχειρώντας να δουλέψει όλα εκείνα που θέλει και που αποσκοπεί να βγάζει η ομάδα του στο γήπεδο με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στο «Γ.Καλαφάτης», το πρωί της Τρίτης, ο Αϊτόρ που ακόμα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό. Ο Βιγιαφάνιες έκανε επίσης μόνος του, οι Εμμανουηλίδης και Καμπετσής έκαναν αποφόρτιση και γυμναστήριο είχαν οι Χατζηθεοδωρίδης και Ιωαννίδης.

Οι Κουρμπέλης και Διούδης λόγω της συναναστροφής τους με τους Τσιμίκα και Λημνιό στην Εθνική ομάδα προπονήθηκαν ξεχωριστά με ατομικό πρόγραμμα κρατώντας αποστάσεις μέχρι να κάνουν νέο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Απών λόγω υποχρεώσεων με τον στρατό ήταν ο Φάνης Μαυρομμάτης.

Οι «πράσινοι» για περίπου μισή ώρα είχαν ασκήσεις στο γυμναστήριο και έπειτα βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν στα τελειώματα, ενώ μεγάλο μέρος της προπόνησης είχε να κάνει με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας...

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα