«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ»

bet365

Σε προχωρημένες συζητήσεις φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ, με τον 22χρονο εξτρέμ, Λιβάι Γκαρσία, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, το «Sport5.co.il», αναφέρει πως η ΑΕΚ μιλάει με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία ανήκει ο παίκτης. αλλά και με τον ίδιο για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Ενωση.

«Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειές της για να αποκτήσει τον Λιβάι Γκαρσία. Θέλει να αγοράσει τον παίκτη και όχι να τον πάρει δανεικό από την Μπεϊτάρ», αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Λιβάι Γκαρσία μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης και την περυσινή σεζόν βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 6 φορές, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μπεϊτάρ.

Ο εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Τρίνινταντ και Τομπάγκο, στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Αλκμαάρ, Κιράτ Σμόνα και Εξέλσιορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα