Άρης: Υπογράφει 2ετές συμβόλαιο ο Χατζισαφί

Άρης: Υπογράφει 2ετές συμβόλαιο ο Χατζισαφί

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Υπογράφει 2ετές συμβόλαιο ο Χατζισαφί

bet365

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Άρη με τον Εχσάν Χατζισαφί ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μόνο η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών απομένει για να αποκτήσει επισημότητα η συμφωνία του Άρη με τον Εχσάν Χατζισαφί. Αυτή προβλέπει συνεργασία διάρκειας δύο χρόνων κι εντός του επόμενου 24ώρου, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, θα ολοκληρωθεί και η… γραφειοκρατική διαδικασία με την υπογραφή των συμβολαίων και φυσικά με την αποδέσμευση του παίκτη από την Τράκτορ. Αυτή είναι προϋπόθεση που έθεσαν οι «κίτρινοι» στις συζητήσεις με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος φέρεται να εξασφάλισε (σε προφορικό επίπεδο) την ελευθερία του από την ομάδα του Ιράν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, μέσα στις επόμενες ώρες θα κινήσει τις διαδικασίες για την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είχε ζητήσει εξάλλου να τον συμπεριλάβει η ΠΑΕ Άρης στην ευρωπαϊκή λίστα (θα πρέπει να κατατεθεί έως τις 10 του μήνα), ούτως ώστε να αποκτήσει και τη δυνατότητα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Κοβαλίβκα στις 17 Σεπτεμβρίου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα