Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπουζούκη και Αϊτόρ στην πρόβα τζενεράλε

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπουζούκη και Αϊτόρ στην πρόβα τζενεράλε

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπουζούκη και Αϊτόρ στην πρόβα τζενεράλε

bet365

Με πρωινή προπόνηση και μάλιστα δίχως χαλαρότητα, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία για το αποψινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Δίχως Μπουζούκη και Αϊτόρ, αλλά με Σένκεφελντ η 20μελής αποστολή.

Οι «πράσινοι», παρά το γεγονός πως απόψε (19:00, ΠαναθηναϊκόςTV, CosmoteSport) έχουν την ... πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα, προπονήθηκαν το πρωί στο Κορωπί και επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ντάνι Πογιάτος δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές του, διατήρησε την ένταση του προγράμματος και αμέσως μετά την προπόνηση ανακοίνωσε τα 20 μέλη της αποστολής.

Σε αυτή την δεν συμμετέχει ο Γιάννης Μπουζούκης αν και είχε μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης, όπως επίσης και ο Αϊτόρ που συνεχίζει το ατομικό. Μέσα είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ξεπέρασε πριν από μερικές μέρες τη γαστρεντερίτιδα και είναι έτοιμος.

Θεραπεία και γυμναστήριο έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, απόντες λόγω κλήσης στις εθνικές ομάδες οι Κουρμπέλης, Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Αναλυτικά η αποστολή: Χριστογεώργος, Χατζηγιαννάκης, Οικονομάκης, Σάντσες, Σαμαράς, Ζαγαρίτης, Λαζαρίδης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Καραγιάννης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Αγιούμπ, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Μακέντα, Τζαβίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα