ΠΑΟΚ: Έρχεται την Κυριακή ο Ζίβκοβιτς στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Έρχεται την Κυριακή ο Ζίβκοβιτς στη Θεσσαλονίκη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Έρχεται την Κυριακή ο Ζίβκοβιτς στη Θεσσαλονίκη

bet365

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται την Κυριακή (6/9) στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τις επαφές του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η σπουδαία μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τον Άντρια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, η επαφή που είχε το προηγούμενο διάστημα με τον Άμπελ Φερέιρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο, με την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (6/9) να είναι ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής, που θα δώσει στους «ασπρόμαυρους» μεγάλη ώθηση.

Ο Ζίβκοβιτς συνοδευόμενος από τον πατέρα του και εκπρόσωπο του, Γιόβιτσα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα μπει στη διαδικασία των τελικών επαφών πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Φεύγοντας από την Μπενφίκα ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πήρε ως αποζημίωση το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ, που ισοδυναμεί με τον ένα χρόνο του συμβολαίου (1.500.000 ευρώ) συν κάποια χρήματα από την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα