ΠΑΟΚ: «Οχι» της Σάο Πάολο για Λούκας Πέρι

ΠΑΟΚ: «Οχι» της Σάο Πάολο για Λούκας Πέρι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Οχι» της Σάο Πάολο για Λούκας Πέρι

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για τη θέση του Νο1, ειδικά στην περίπτωση που παραχωρηθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τους «ασπρόμαυρους» να επιχειρούν να φέρουν στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο, Λούκας Πέρι της Σάο Πάολο.

Η Σάο Πάολο φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση δανεισμού (με οψιόν αγοράς) από τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Λούκας Πέρι, όπως σημειώνει η «Gazeta Esportiva». Παρότι δεν έχει θέση στο βασικό σχήμα των «τρικολόρ», ο 22χρονος διεθνής με τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας θεωρείται ένας τερματοφύλακας με μεγάλες δυνατότητες λόγω της ηλικίας και της παρουσίας του στην πρώτη ομάδα.

Τον Ιούλιο η Εβερτον είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Πέρι, που μέσα στο 2019 είχε παραχωρηθεί δανεικός για πέντε μήνες στην Κρύσταλ Πάλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα