ΑΕΚ: Στην Αθήνα για τις επαφές ο ατζέντης του Λιβάια

ΑΕΚ: Στην Αθήνα για τις επαφές ο ατζέντης του Λιβάια

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στην Αθήνα για τις επαφές ο ατζέντης του Λιβάια

bet365

Ο Βιντσέντζο Καβαλιέρε, όπως αναμενόταν, βρίσκεται στην Αθήνα και θα μιλήσει από κοντά με τον Ίβιτς για το θέμα του συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού στην Ένωση. Αναμένονται επαφές και με Ολιβέιρα.

Κρίσιμη εβδομάδα για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Μάρκο Λιβάια και Νέλσον Ολιβέιρα είναι αυτή που έρχεται με την Ένωση να θέλει να «δέσει» με νέα συμβόλαια δύο από τους πολυτιμότερους παίκτες της.

Όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr ο Ίλια Ίβιτς είχε κλεισμένο ραντεβού με τον ατζέντη του Μάρκο Λιβάια για την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Βιντσέντζο Καβαλιέρε την τελευταία στιγμή μετέφεραν το ραντεβού κατά μία εβδομάδα. Έτσι οι συζητήσεις με την ΑΕΚ θα ξεκινήσουν από Δευτέρα (31/8) καθώς ο Καβαλιέρε βρίσκεται ήδη στην Αθήνα από σήμερα Κυριακή (30/8) γι' αυτόν τον σκοπό.

Όσον αφορά το θέμα του Ολιβέιρα, είναι κάτι που επίσης θα πέσει στο τραπέζι μέσα στις επόμενες μέρες, με τις επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου να αναμένονται και αυτές με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Τόσο το συμβόλαιο του Λιβάια όσο και εκείνο του Ολιβέιρα λήγουν το επόμενο καλοκαίρι και όπως γίνεται αντιληπτό θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό αν η ΑΕΚ καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία και με τους δύο καθώς πρόκειται για πολύ σημαντικές μονάδες του κιτρινόμαυρου ρόστερ. Και για την ΑΕΚ είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι αμφότεροι αισθάνονται καλά στην Αθήνα και στην Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα