Mπενιάτ στο gazzetta.gr: «Θα αποφασίσω την επόμενη εβδομάδα»

Mπενιάτ στο gazzetta.gr: «Θα αποφασίσω την επόμενη εβδομάδα»

Νίκος Αθανασίου
Mπενιάτ στο gazzetta.gr: «Θα αποφασίσω την επόμενη εβδομάδα»

bet365

Ο Βάσκος μέσος που βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού μιλά για το μέλλον της καριέρας του στο gazzetta.gr!
Ο Βάσκος μέσος που βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού μιλά για το μέλλον της καριέρας του στο gazzetta.gr! Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν κεντρικό μέσο που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά και μία από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και αυτή του Μπενιάτ Ετσεμπαρία. Ένας ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι, μία αρκετά δύσκολη περίπτωση.
Ο 33χρονος Βάσκος μέσος με σπουδαία καριέρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο κυκλοφορεί... ελεύθερος και αρκετές ομάδες, από τη Ισπανία και την Ευρώπη, ερίζουν για την απόκτησή του. Το gazzetta.gr εντόπισε τον Μπενιάτ, ο οποίος ξεκαθάρισε σχετικά με τον μέλλον του: ᾽᾽Δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να έχει προβάδισμα αυτή την στιγμή.
Την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθώ με τους εκπροσώπους μου, θα αναλύσουμε την κατάσταση και στην συνέχεια θα αποφασίσω για την επόμενη ομάδα της καριέρας μου᾽᾽. Ο έμπειρος άσος γνωρίζει για την έκταση που έχει πάρει το θέμα στην Ελλάδα αλλά και για την δημοσιότητα που έχει προκύψει σχετικά με τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά δεν θέλησε να κάνει κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για το Τριφύλλι.
ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την καλύτερη δυνατή πρόταση στον παίκτη και περιμένει. Δεν μπορεί να ανέβει άλλο οικονομικά και έχει ρίξει το βάρος στον ηγετικό ρόλο που θα έχει ο Μπενιάτ αν φορέσει την πράσινη φανέλα και φυσικά στην παρουσία αρκετών Ισπανών στο Τριφύλλι. Στο... παιχνίδι βρίσκονται ομάδες από την La Liga, από τις αραβικές χώρες και άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα